Af Ulrik Aagaard og Rasmus Svenstrup
Fortæl
lidt om dig selv, og hvad har du lavet før?
Inden jeg kom på Odense Værkstederne, var jeg på efterskole i
Aalborg: Jeg har også været på husholdningsskole. Jeg har tidligere arbejdet i
Cafeen på Camillagården og jeg har arbejdet i Køkkenet på Skovgården i flere
år.
Hvordan
er det at komme i Køkkenet på Rytterkasernen?
Jeg
syntes faktisk, at det er rigtigt godt, men det var en stor omvæltning. Jeg
skulle lige lære og alle de nye arbejdsgange, der kom i Køkkenet efter, at vi
flyttede på Rytter-kasernen
Hvorfor
valgte du, at arbejde i Køkkenet?
Det
har altid interesseret mig, at lave mad og arbejde i et køkken. Tidligere har
jeg arbej-det i Køkkenet både på Camillagården og på Skovgården. Det er lige
mig og det eneste, jeg har lyst til, at arbejde med.
Hvad
er dine opgaver?
Om mandagen vasker jeg op, det gør jeg
gerne hele dagen, hvis jeg ikke bliver sat til noget andet.
Tirsdag har jeg hjemmedag. Om onsda-gen laver jeg smørrebrød. Jeg er med til
alle de opgaver, der er i Køkkenet.
Jeg vil rigtig gerne vide, hvad jeg har af opgaver i Køkkenet, i løbet af
dagen. Jeg er rigtig glad for vores morgenmøder, hvor vi fordeler opgaverne. Hvis
der mangler folk i Cafeen, så hjælper jeg der, med at servere mad og passer
kassen
Hvordan
er det at være i Køkkenet?
Det
er jeg glad for, men det har været lidt af en omvæltning for mig med mange
flere folk, at forholde sig til. Jeg var lidt træt i hovedet i starten jeg var
i Køkkenet, her på Rytter-kasernen. Jeg er rigtig glad for mit arbejde og jeg
har intet ønske om at skifte.