“Hazbin Hotel” Anmeldelse

Skrevet af Josefine Andersen

I 2019 sendte Vivziepop en pilot episode på YouTube, for hendes tegnefilm Hazbin Hotel. Siden er den blevet købt for streaming på Prime Video. Og efter en lang ventetid, er den fulde serie endelig her.

Vær opmærksom på, at dette er en voksenserie, med vold, bandeord og seksuelle temaer. Serien er meget i stil med ”Family Guy”.

Plottet

Vores historie foregår i helvede. Der er overbefolket, så engang om året kommer englene ned til helvede, for at dræbe syndere. Charlie, der er Lucifers datter, har lagt en plan for at rede dem, ved at bygge et hotel der rehabiliterer syndere. Så de kan komme i himmelen. Men kan det overhovedet lade sig gøre? Eller gør hun bare sig selv til grin med denne skøre ide. Hun står dog ikke alene om dette hotel. Men burde hun stole på dem. Eller har hun lagt sin tillid til de forkerte?

Helluva Boss

Denne serie er også af Vivsiepop og kan ses på YouTube. Helluva Boss foregår i samme univers som Hazbin Hotel. Den har er 2 sæsoner, der er gratis at se på YouTube. Jeg har tidligere lavet en anmeldelse om serien. Du kan læse den her.

Det dårlige

Efter min mening gik sæsonen lidt for stærkt. Der er kun 8 episoder, og virkelig meget plot puttet ind i dem. Der er ikke noget pusterum.

Vi har også fået helt nye stemmer på alle karaktererne, hvilket har krævet lidt tilvending. For det meste har jeg ikke lagt mærke til at stemmerne i serien er anderledes end i pilotepisoden, med undtagelse af Katie Killjoy, der er nyhedsreporter. Hendes stemme er blevet ændret fra en kvindestemme til en mandestemme.

Jeg føler også komikken i serien er anderledes end den var i pilotepisoden. Den er ikke helt så morsom. Serien er skam stadig sjov, men alt den fjollede humor, har fået et sidestykke og serien fokuserer mere på plot.

Mange af karaktererne har fået et re-design. Da jeg først så billederne, kunne jeg ikke lide dem, men efter at have set dem på skærmen er disse re-design okay og føltes ikke forkerte.

Det gode

Jeg har ventet i fire år på den her serie, og jeg må sige, at det var det værd. Det en sjov og underholdende historie, der gir dig lyst til at forsætte med at se den. Med mange plot twist, og hemmeligheder der bliver afsløret.


Animation er i høj kvalitet. Karaktererne er interessante. Du vil bliv investeret i deres historie. Showet har mange fantastiske sange, der virkelig passer til scenerne, og får dig til at ville genhøre dem flere gange.

Hvis du er i tvivl om Hazbin Hotel er for dig, så husk, at du kan se pilotepisoden på YouTube, jeg anbefaler meget at se den, eftersom den ikke er på Prime Video. Og pilotepisoden har en masse plot, der gir dig indblik i historien. Det er også sjovt at gense den, efter have set hele serien, fordi der er mange karakterer vist i den, som du lærer at kende i showet.

Nye tider og teams på Værkstedet Rytterkasernen

Naturværkstedet Langagervej 10 års jubilæum