Helluva Boss review

Vivienne Maree Medrano , kendt under navnet Vivziepop, er en amerikansk tegner og forfatter, hun er best kendt for hendes comicbog serie Hazbin hotel og Helluva boss. Hun har nu animert hendes serie Helluva Boss, der er til gengæld gratis på youtube.

Serien er på engelsk og har ikke danske undertekster. Helluva Boss er en voksenserie i stil med, family guy, Rick and Morthy, og Simpsons, den har mange sexual jokes, bandeord og vold.

Karakterer

Hovedrollen er Blitzø, en irriterende imp. En imp er en demon, der var født i helvedet og er den laveste rang man kan være. Blitzø har en adopteret Helveds-hund-datter, der hedder Loona, der har svært ved at acceptere Blitzø som hendes far. Blitzø har et firma, der også er kaldet IMP. To af hans medarbejdere er Moxxie og Millie.

Moxxie og Millie er gift, og har et meget godt forhold, i forhold til de er morderiske dæmoner.

Blitzø har også et noget kompliceret forhold til en højere rangeret demon, der hedder Stollas.

Stollas, er en ugle-demon fra gammel mytologi, hvis job er at rejse til de levendes verden og lære mennesker magi.

Plottet

Serien forgår i en af de ni cirkler i helvede. Hvor vi følger Blitzø, der har kompagniet Immediate Murder Professionals, I.M.P.  De bruger Stollas magiske bog til at rejse til menneskeverdenen, for at dræbe mennesker, som de døde bære nag til.

Hazbin hotel

Helluva boss er en sidehistorie til Vivziepop anden animerede serie Hazbin hotel, der er i produktion.

Dette show handler om Charlie, der er Lucifers datter. Hun har åbnet et hotel til at rehabiliter synderne, så de kan komme i himlen, desværre er det ting der aldrig er gjort før.

Dårlig start god slutning.

Pilot episoden var ikke god, den vær svær at følge med i, da den havde flash back i flash back. Den gav meget information man skulle huske, og var bare dårlig skrevet.

Men da den første officielle episode kom ud, var den meget bedre, episoderne er sjove, interessante, har et plot, samtidig retter de på fejl i pilotepisoden. 

Animation er maget flot, dette er jo ikke et professionelt studio, men et passion project, og jeg er imponeret over kvaliteten i serien.

Anmeldelse af foredrag med Kevin og Jan Magnussen

Anmeldelse af bogen “Linse og Didde – Møgkællinger har det sjovere”