Anmeldelse af foredrag med Kevin og Jan Magnussen

Af: Line Bach Huus og Rasmus Svendstrup

Onsdag d. 03 november var vi ude i Jyske Bank Arena, for at høre et foredrag med racerkørerne Kevin og Jan Magnussen. Foredraget startede med at værten Ulrik Jönsson bød velkommen. Ulrik Jönsson havde lige lavet en bog sammen med Kevin. Det blev holdt som et talkshow, hvor Ulrik Jönsson stillede spørgsmål og snakkede med både far Jan og hans søn Kevin Magnussen.

Ulrik Jönsson fik dem til at fortælle om deres vej til formel 1. Det er en svær vej som dansker, når der ikke ligger nogen bilfabrikker i Danmark. Kevin og Jan startede begge to med at køre gokarts. Efter gokarts kom de til formel Ford. Ulrik Jönsson spurgte ind til hvordan det var som far at se sin søn køre galt. Far Jan sagde, at han var bekymret for sin søn.  Han troede, at der ville ske noget med sin søn Kevin, vi så et klip hvor Kevin kørte galt.

Under snakken med dem alle tre blev der vist billeder på storskærm, samt små film. På den måde blev foredraget levende. Der var mange mennesker inde og se foredraget. Vi havde nogle gode pladser. Der var også en pause, hvor man kunne strække sine ben, hvis man har lyst.  

Vi synes begge at det var et rigtig godt foredrag. Man skal dog interessere sig for motorsport, hvis man vil have noget ud af dette foredrag. Det gør vi og vil derfor give foredraget 6 stjerner ud af 6.

Neighbours back from hell

Helluva Boss review