Anmeldelse af bogen “Linse og Didde – Møgkællinger har det sjovere”

 

Jeg har lige læst deres bog og nu kommer der en anmeldelse af bogen.

Det er en bog de har lavet i samarbejde med Michael Holbæk fra Politikkens forlag. Det er Linse’s bog nummer 4 som hun har lavet i samarbejde med forfatteren fra Politikkens forlag. Hun har lavet mange gode bøger. Og dette er også en rigtig god, sjov og spændene bog. Man læser meget om dem begge to som man ikke vidste om dem i forvejen, og det er en rigtig god ting.

I bogen er der også mange gode billeder og noget om det de fortæller hinanden. Jeg vidste blandet andet ikke at Didde rigtig har været rødhåret som ung. Og at Linse på et tidspunkt bevist stak en kniv med en masse takker i en anden kvinde. Kvinden blev meget slemt såret og måtte på sygehuset og hjælpes med en meget slem operation. Og selv om Didde skulle dække meget over at Linse havde gjort det. Linse fik det dårligt over at hun havde gjort det fordi det blødte meget og at hun havde det rigtig dårligt hende som det gik ud over, selv om hun var en rigtig dum person. Ændre det jo ikke på at Linse skulle lade vær med at gøre det fordi det både er meget dumt og meget farligt og det er jo også derfor at Linse selv meldte sig til politiet.

Det var Didde der skulle passe Linses Datter Geggo imens at Linse tog sin straf i fængslet. Jeg synes at det er et meget uhyggeligt kapitel og det er uhyggeligt at læse om.  Så jeg forstår godt at netop det kapitel har fået delte meninger. Og har været snakket om i tv hvor Linse selv har forklaret hele historien om hvordan det skete og hvorfor hun gjorde dette.  Men jeg tror at Linse selv har valgt at hun ville have dette kapitel med også. Og så var hun lige glad med hvad alle folk tænkte og følte om netop dette kapitel. Jeg synes at dette kapitel måske ikke skulle have været med i bogen. Men på den anden side er det også meget spændene at læse om i dette kapitel. Men der er også mange andre gode kapitler i bogen.   

Det er den første bog som Didde er med i. Men det gør helle ikke noget fordi de er rigtig gode sammen i bogen. Og jeg håber at de laver en bog mere sammen. Her er lidt om hvad bogen handler om. I starten af bogen  læser man om da de mødte hinanden første gang, troede Didde, at Linse ville slå hende ihjel. I stedet blev det begyndelsen på et mere end 25 år langt venskab. Og det er stædig væk  rigtig gode  veninder og det bliver de ved med at være resten af deres liv. Og i bogen skriver de at når de bliver gamle og skal på plejehjem kommer de nok til at komme på plejehjem da de godt vil blive rigtige gamle sammen.

I Møgkællinger har det sjover er du inviteret med, når de to Brygge-veninder fortæller ærligt, hjertevarmt og med stor humor om deres venskab, og hvorfor de altid vil holde sammen. De tager dig med til deres ungdoms farverige Bryggen og på tur gennem venskabets op og nedture. De taler om loyalitet, kærlighed, læder g-strenge, tatoveringer og hvorfor Didde aldrig skal være med i et af Linses forretningseventyr.

I bogen fortæller Didde for første gang historien om sit liv- om de svigt hun har oplevet, om ensomhed, lavt selvværd og afhængighed af stoffer. I samtale med Linse, der kender sin veninde bedre end alle andre.

Du bliver også taget med om bag kameraet i de 10 år, de to veninder har lavet tv programmet Familien fra Bryggen. Her deler de deres tanker om, hvad programmet har betydet for dem, og du får alle de historier, der var for  vilde til at kunne og måtte komme med på tv.

Det er en bog om et ganske særligt venskab, men den kan inspirere alle både nye og gamle venner til at læse bogen. Jeg synes at der er mange gode, spændene og sjove kapitler med i bogen som er meget spændene at læse om og når først man er gået i gang med at læse bogen er den meget svær at lægge fra sig igen man vil bare læse mere og mere af bogen indtil at den er helt færdigt, lige som alle de andre bøger også. og det er en rigtig god ting.

Jeg kan klart anbefale at læse bogen da den er super god, sjov, spændene og lidt uhyggelig at læse. Men en rigtig god bog jeg giver bogen seks stjerner ud af seks  stjerner og jeg håber at de laver flere bøger.

Anmeldelsen er lavet af Line Bach Huus fra Mediehuset på Rytterkasernen.

Helluva Boss review

Anmeldelse af “Venom: Let There Be Carnage”