Ulla og Benjamin i Køkkenet på Rytterkasernen

Af Carina Jessen, Camilla M. Nielsen og Torben Markvardsen

Fortæl lidt om dig selv, og hvad har du lavet før? 
Jeg hedder Ulla Ovesen og jeg bor på Bjørnemosen. Det har jeg gjort, lige siden min mor døde. Jeg har gået på Enghave-skolen. Tidligere har jeg arbejdet i Køkkenet på Skovgården i mange år. Inden jeg startede i Køkkenet på Skovgården, var jeg i Køkkenet på Camillagården.

Hvordan er det at komme i Køkkenet på Rytterkasernen?
Jeg synes det er dejligt. Jeg kan godt lide det jeg laver, for det er det jeg kender til at lave.

Hvad er dine opgave og hvordan er det at arbejde i Køkkenet?
Jeg vasker op og lægger vasketøj sammen og lægger det på plads. Jeg kan rigtig godt lide at være i Køkkenet på Rytterkasernen 


Benjamin Nava fortæller. Jeg er 27 år, jeg har boet i Hvidovre indtil 2005, hvor jeg flyttede til Fyn. Nu bor jeg i Bolbro sammen med min kone. Vi har været gift i 2 år.

Det er mit første arbejde, jeg har nu på Odense Værkstederne. Jeg startede i Køkkenet på Skovgården januar 2018.

Benjamin fortæller videre: Jeg er rigtig glad for mit arbejde i køkkenet og har det godt med mine kollegaer. Jeg har altid haft lyst til at lave mad, både det varme og det kolde.

Jeg arbejder alle ugens 5 dage. Jeg møder kl. 8 og går hjem over middag.
Om morgenen når jeg møder, er jeg i opvasken. Jeg er med til at lave varm mad, og jeg laver smørrebrød. Jeg er også med til at gøre rent.

Jeg har det fint med arbejdet i Køkkenet og gode kollegaer, men jeg skulle lige vænne mig til det nye køkken her på Rytterkasernen. På Skovgården var det mindre og der var ikke så mange mennesker.

Kulturforandring i Midtbyen

Kontaktudvalgsmøde på Afd. Midtbyen