Status over formel 1

Af: Rasmus Svendstrup

Da jeg interesserer mig meget for formel 1. og ser mange løb, vil jeg her fortælle lidt om hvad der sker.

På grund af Covid 19 er formel 1 sæsonen 2020 også blevet udsat, de kom først i gang i Østrig i starten af juli måned. Hos formel 1 teams gælder det samme, som hos dem der kører med offentlige transportmidler i Danmark. Man skal have mundbind eller visir på, når man færdes i pitten, i paddocken, som betyder de områder hvor kørerne også færdes.
Det er kun når kørerne har deres hjelme på, samt brandsikre masker på, som de har under deres hjelme, at de ikke skal have mundbind eller visir på.
Indtil Toscanas grand prix, som blev kørt den 13. september, måtte der heller ikke komme publikum til løbene. Nu må der dog kun komme et begrænset antal publikum til løbene.

Ferraris Charles Leclerc med mundbind

Problemerne blandt Team Haas

Indtil videre har Haas ikke fortalt hvem der skal køre sæsonen 2021. Det er der hvor danskeren Kevin Magnussen kører, så vi må se om Kevin bliver kører for Team Haas i 2021.

Problemer hos Ferrari.

Hos Ferrari teamet har 2020 sæsonen ikke været særlig god, de mangler hastighed i bilen. Vi skal ikke forvente at vi ser en Ferrari kører på podiet i denne sæson, og heller ikke som nr. 1, nr.2 og nr.3 i startopstillingerne.

Infomøde om DR på Ærø

Anmeldelse af ‘Serious Sam 4’