På krydstogtsferie

Af Camilla Malou Nielsen og Carina Jessen

Camilla var på krydstogt med sine forældre. Herunder kan du læse en beretning fra turen.

Turen startede på Tingvallavej i Odense en kold og kedelig tirsdag i august, men det var lige meget tænkte vi, for vi skulle forhåbentlig ned til noget varmere vejr.

Vi kørte til København, hvor vi skulle sejle fra. Krydstogtskibet var kæmpe stort. 12 etager – en by på vandet, med alt, hvad der der til høre af rigtig mange kahytter, butikker, restauranter, et stort kasino, et stort fitness center og 2 små pools.  Der var også et teater med plads til rigtig mange mennesker. Der var vi næsten hver aften og så blandt andet nogen der jonglerede. Vi var også i butikker, både på skibet og i land.

Inden vi tog hjemmefra, havde vi fået at vide, hvilken restaurant vi skulle spise på om aftenen. Nogle dage spiste vi også på den samme restaurant om morgenen. Ellers spiste vi på en restaurant med buffet.

Krydstogtskibet sejlede om natten, og om morgenen var vi, hokuspokus, nået til en ny by i et nyt land, hvor vi gik i land og skulle være nogle timer.

Tuen varede 11 dage og gik fra København til Amsterdam i Holland, Harwich i England, LE Havre i Frankrig, Vigo i Spanien, Lissabon i Portugal tilbage til Barcelona i Spanien tilbage til Marseille i Frankrig, men den dag var jeg desværre blevet syg, så vi måtte blev om bord på skibet. Sidste etape gik fra Marseille i Frankrig til Savowa i Italien. Derfra fløj vi til København, og kørte hjem. Både mine forældre og jeg, synes det var en rigtig god tur.  

Klik på billeder for at se dem i fuld størrelse.

Storbyferie i Hamborg

Anmeldelse af Joker