Odense Handicappris 2018

Af Kirsten Bastholm
 
Mandag den 3. december fra kl.15 – 16. blev Odense Handicappris 2018 uddelt i Ældre/Seniorhuset i Toldbodgade i Odense.
 
Den første som bød velkommen var Borgmester Peter Rahbek Juel, og så kom CSV-Brangstrup på scenen og gav musikalsk oplevelse med 2 fine sange. Så kom Beskæftigelses/Socialrådmand Brian Dybro, og læste op hvem der var nomineret, og som havde gjort en mærkbar forskel på sin arbejdsplads og har ansat en person som er handicappet. Der var 3 arbejdspladser som var nomineret: Nr. 3. Dalum Landbrugsskole som har ansat en person med kognitivt handicap i deres Kantine og Køkken Nr. 2. Transportvirksomheden Alex Andersen Ølund, som har ansat en person med ADHD, til at hjælpe i firmaet. Nr.1. Malerfirmaet Knold & Thinesen har ansat en person som er døv.
 
Så kom CSV- Brangstrup og optrådte igen. Derefter blev navnet på firmaet som vandt Årets Handicappris nævnt. Det blev Malerfirmaet Knold &Thinesen, der løb af med den smukke kunstfigur, der er krereret af Jens Galschiøt og nogle fine blomsterbuketter til de vinderne og til vinderne 2017 Team U Frivillig.
 
Sonja og Poul Erik fra Team U-Frivillig fortalte hvilke opgaver, de havde kastet sig over i Odense C, for indeværende år siden sidst. Til allersidst vil jeg lige fortælle, at der har været omkring 30 til 35 personer og vi blev disket op med gulerodsstokke, frikadeller og hjemmelavet dressing og øl og sodavand.
 
 

 

I job med løntilskud i Dalum Dyrehandel

Indvielse af Rytterkasernen