Indvielse af Rytterkasernen

Skrevet af Line Bach Huus.
Videoindslaget er lavet af Frederik Lauritzen, Jannik Juhl og Frans Rusbjerg.
 
Onsdag den 5. december 2018 flyttede dem fra Skovgården og Camillagården ind i de nyrenoverede bygninger på Rytterkasernen. I den forbindelse var der en lille indflytterfest, hvor personale og alle medarbejdere fra Rytterkasernen var indbudt.
 
Rigtigt mange var mødt og til indflytterfesten, så vi var mange samlet mennesker samlet i kantinen. Det var fint, at der var kommet så mange mennesker, selvom jeg synes, at vi var alt for mange mennesker samlet i kantinen.
Der var en hyggelig stemning. Der blev spillet julemusik og budt på brunsviger, kaffe, te og frugt.
 
Kristian Viskum holdte en flot tale, hvor han bød alle de nye velkommen, både dem fra Skovgården og dem fra Camillagården. Jeg synes det er godt, at dem fra de andre Odense værksteder er flyttet ind på Rytterkasernen. Det har jeg glædet mig til at de skulle, fordi så kommer der mange af dem som jeg kender fra både Skovgården og fra Camillagården ind på Rytterkasernen.
 
Jeg er spændt på hvilke nye folk som skal være i Medie.
Jeg synes at det var en fin indflytterfest og en god måde at byde de nye fra Odense værkstederne velkommen på.
 

Odense Handicappris 2018

Den tid på året.