Nyt personale i Mediehuset på Rytterkasernen

Af Ulrik Aagaard og Torben Markvardsen

I sidste nummer af Rytterposten, under Nyt fra personalet, var der en kort præsentation af Rasmus Frederiksen. Herunder kan I læse et længere portræt af Rasmus.

Fortæl om dig selv?
Jeg hedder Rasmus Frederiksen er 32 år og bor i Ferritslev. Jeg er pædagog og er startede i Mediehuset den 1. oktober.

Hvad har du arbejdet med før?
I min korte pædagogiske karriere, har jeg arbejdet primært med unge mænd og drenge. Disse drenge har haft adfærdsproblemer og har svært ved at skulle bo hjemme hos deres forældre.
Det har primært været på døgninstitutioner, jeg har arbejdet en del år med adfærdsvanskelige unge. Jeg har arbejdet på et privat opholdssted i Oure.
Under min uddannelse var jeg i praktik på Bregnevej og jeg kendte Odense Værkstederne. Jeg altid været interesseret arbejde på Odense Værkstederne
Jeg har to børn, så arbejdstiderne på døgninstitution passede dårligt.
Har du en baggrund indenfor Medie?
Jeg har ikke en baggrund indenfor medie i den forstand altså journalistisk. Før jeg blev udannet til pædagog, har jeg arbejdet som sælger hos Expert i Ringe, hvor jeg solgte og reparerede computere, routere og fjernsyn.

Hvad er dit indtryk af Mediehuset?
Mit indtryk af Mediehuset er, at vi rummer mange forskellige opgaver og vi rummer mange borgere. Vi kan rigtig mange ting, hvis vi får tiden til at gøre det. I Mediehuset lægger vi stor vægt på, at have et kammeratskab, hvor alle har det godt med hinanden. Man har respekt for hinanden og har et godt sammenhold.
Det fantastisk at mediehuset har en så bred aldersprofil.

Har du et bud på, hvordan Mediehuset kan udvikle sig i fremtiden?
Jeg har rigtig mange bud på, hvordan Medie kan udvikle sig i fremtiden. Jeg synes at avisen og hjemmesiden kan rigtig meget, men jeg synes vi mangler noget omkring at lave radio. Jeg kunne godt tænke mig, at vi begyndte, at lave noget radio igen, måske i den moderne stil, det man kalder podcast. I vores gamer rum, kan vi også få et socialt fællesskab. Hvis medie skal udvikle sig skal vores redskaber være ok. Vi skal lægge stor kraft i at presse ledelsen i at vi skal noget nyt udstyr. Til næste år kommer medie med i en pulje og højst sandsynlig får vi nogle nye computere.

Ny medarbejder i Mediehuset

Formel 1 sæsonen 2021