Ny medarbejder i Mediehuset

Af Simon Bilde Moshav

Jeg hedder Simon Bilde Moshav. Jeg er en frisk ung mand på 29 år og kommmer fra Odense.
Jeg har arbejdet på Bregnevej i 8 år on og off, hvor jeg har været på Maskinværkstedet, i Produktion og Montagen. Ja jeg har prøvet alt på Bregnevej og nu ville jeg gerne prøve noget nyt. Jeg har før været i Mediehuset for mange år siden.

Jeg har også arbejdet på forskellige skoler, hvor jeg var hjælpelærer. Jeg sad med børnene alene og hjalp
dem med at skive og læse, eller hvis de skulle have brug for hjælp.
Jeg har arbejdet på HC Andersen Skolen i 2 år. Jeg var også på Næsby Skole, i en hel almindelig klasse, hvor vi tog børnene med ud og så sad jeg med dem også en til en. Det gjorde jeg i 6 måneder.

Jeg har også været i praktik i terrariet i Vissenbjerg, hvor jeg sad I receptionen. Der er mange spændende dyr, som krokodiller slanger og ederkopper. Men jeg var så heldig at bare tag imod kunder.

Det foregik I vinterperioden, så det var begrænset hvor meget kunde kontakt jeg havde. Så derfor stoppede jeg, da der ikke var så meget at lave.

Og så har jeg været i praktik i Elgiganten. Jeg hjalp med at sætte varer op, jeg sad også og kalibrerede TV i personalerummet. Ellers gik det meste med at sætte vare op.  

Jeg har det man kalder CP (Cerpral Perrasse) i min venste side af kroppen. Jeg kan ikke gå og stå i så lang tid, og der er nogle ting, som  jeg glemmer hurtigt, og jeg skal bare have en stol og sidde på, det meste af tiden. Men ellers går det sku meget godt..   

Jeg har altid ønsket at,  få et kørekort og bil. I 2013 fik jeg mit kørekort. Jeg har også en Skoda City Go fra 2016 som jeg kan køre rundt i.


Jeg har også haft en Opel Corsa, den  købte jeg næsten lige efter jeg fik mit kørekort.
Men der var for mange problmer med den, så jeg valgte at sælge den og købe Skodaen i stedet.    

Mine interresser er musik, computerspil og biler. Jeg spiller selv musik. Jeg har en dj controller som jeg bruger meget. Jeg mixer selv og laver musik, så det passer sammen. Jeg har hørt eletronisk musik i 14 år så det er min helt store passion.

Det var lidt om mig jeg håber I kunne lide det.   

Her sidder jeg i min dejlige bil, som jeg bruger meget tid på at køre rundt i.

Anmeldelse af Robin Rødkælk

Nyt personale i Mediehuset på Rytterkasernen