Ny afdelingsleder på Bregnevej

Af: Rasmus Svendstrup.

I forbindelse med at Rikke Lee har opsagt sin stilling som afdelingsleder på Odense Værkstederne, har ledelsen konstitueret Per Holten Andersen som afdelingsleder på Bregnevej. Per har hidtil været Jobkonsulent på Bregnevej.

Her kan I læse mit interview med Per.

Fortæl om dig selv?
Jeg er 59 år lidt endnu. Jeg er gift med Kirsten. Vi har 2 voksne børn, og 2 børnebørn. Jeg er genbo til min søn, så mine børnebørn kan bare lige gå igennem et hul i hækken, så er de hjemme hos bedstefar, det er simpelt hen super godt.
Jeg kommer fra det private arbejdsmarked. Jeg har været terapeut i 13 år, i noget som hedder: Dialog mod Vold, de sidste 8 år var jeg leder der. Jeg har arbejdet rigtig meget med vrede og aggression, det synes jeg også var spændende.
I søndags da jeg blev konstitueret afdelingsleder, har jeg været ansat 2 år som Jobkon-sulent. I 2 år har jeg arbejdet på at finde job til de borgere som ønskede, at komme ud i job med løntilskud, det arbejde synes jeg, er meget spændende.
Når jeg arbejder med mennesker på den måde, som jeg gør i dag, går jeg glad hjem fra arbejde, det gjorde jeg ikke altid i mit tidligere job.
Der er så meget glæde her på Bregnevej. Alle medarbejderne hilser og de vil gerne arbejde. Dem som skal ud i arbejde, er nogen som gerne vil ud i arbejde. Der er ikke nogen som tvinges til det. Der er heller ikke nogen regler, som siger at man skal ud i arbejde. Jeg synes, at jeg har været privilegeret i det jobskifte, som jeg har haft.

Hvad tænkte du da du blev spurgt om du havde lyst til at blive afdelingsleder på Bregnevej?
Jeg tænkte, gider jeg det. Jeg er både konstitueret afdelingsleder samt ansat i Job og Kursus. Jeg var urolig for, om det kommer til at betyder meget mere at lave.
Jeg gik til Kristian og sagde, — hvis man skal have pladsen i lang tid, så er det ikke mig. Jeg er konstitueret i 10 måneder. Om jeg søger stillingen, når den bliver slået op, ved jeg ikke på nuværende tidspunkt.
Jeg tænkte, at jeg godt kunne prøve den her stilling. Jeg har jo tidligere været leder, så det at være leder, er jo ikke nyt for mig.

Hvilke tanker har du om dit nye job?
Jeg er overrasket over hvor positivt mine kollegaer har taget imod mig. Mine kollegaer samt medarbejderne er så søde. De har alle taget godt imod mig.

Tak til Per fordi han ville medvirke i denne artikel, held og lykke med dit nye job.

Virtual Realitybriller i Sort gruppe

Nyt fra pårørenderådet