Nissebanden i Julemandens Land – Anmeldelse

Anmeldelse af årets juleforestilling på Odense teater.

Af Jannik Jensen
Pressefotos fra Odense Teater: Emilia Therese

Åres julestykke er endnu en gang instrueret af Flemming Jensen. Stykket blev også spillet på Odense Teater i 2012. I torsdags var der så gallapremiere på årets julestykke: ”Nissebanden i julemandens land”.

Ude foran teatret spillede et nisseorkester en masse julemelodier. De spillede bl.a. et par numre fra årets jule stykke. Jeg synes, at stykke var rigtigt godt. Det var godt der var et rigtigt orkester. Puk (Amalie Fjeldmose) spillede rigtigt godt. Det gjorde alle nisserne også. Jeg synes, at stykket kommer med et godt budskab, nemlig at det ”vigtigste er ikke hvad vi får, man at vi får.” Det skal vi lære at sætte pris på.

Der er nogle nye sange med i julestykket bl.a. en ny julerap. Der er mange ting i julestykket, som man kan genkende fra julekalenderen ”Nissebanden i Grønland”. Man ser bl.a. hvordan nissebanden flyver til Grønland i luftballonen og selvfølgelig er klassikeren risengrødsangen med. Den er desværre ikke med i selve stykket men bliver sunget til sidst, inden stykket slutter.

Jeg giver 6 stjerner ud af 6 for et rigtigt godt stykke. Så vis man vil i julestemning, så tag ind og se årets julestykke på Odense Teater.

Nissebanden på Odense Teater

I job med løntilskud i Dalum Dyrehandel