Ninjin-con

Af Josefine Andersen

Den 15. til 17. September var Ninjin-con i Nyborg Idrætscenter. Dette er en nyere con. I år er det anden gang Ninjin-con bliver afholdt. På dette tidspunkt er dette den eneste con på Fyn. Selve ordet Ninjin er japansk og betyder gulerod.

Hvad er en con?

Con er forkortelse for convention. Dette er et stort møde for mennesker, der har samme interesse indenfor et bestemt tema eller område. Oftest varer de flere dage, disse har ofte flere forskellige begivenheder, der relaterer til interessen. Ninjin er en anime convention. Til denne slags con, er det japansk popkultur der er i fokus. Mange kommer i cosplay, dvs klædt ud. Cosplay er er oftest et kostume, der skal repræsentere eller ligne en specifik karakter.

Boder

I forhold til Ninjin er en nyere con, syntes jeg det hvade et okay antal boder. Af salgsboder, var der en japansk slikbod, en bod med gamingudstyr, en bod med Lolita tøj og en anime merchandisebod.

Samtidig var der en masse boder i artist alley. Her er kunstere, der sælger deres egne ting. Mange af boderne var de samme sælgere, jeg har set på andre conventions. Deres kunst er ofte meget flot og solgt til gode priser.

Mad muligheder.

Nyborg idrætscenter tillader ikke mad udefra, men de har deres egen madbod, med rimelige priser for mad. Efter caféens lukketid åbnede Ninjin-con deres egen madbod. Der var også mulighed for at købe bubble te. Samtidig er der flere spisemuligheder tæt på, der i blandt Mac donalds, Carls Jr, Lidl og Circle K.

Begivenheder.

Ninjin hade mange interessante begivenheder på deres program. Jeg var selv med til Anime dating. En begivenhed hvor en´ blandt publikum stiller spørgsmål til 3 andre. Det er gjort i karakteren. Hvilket gør det meget underholdende både at se på og være med i.

Jeg var med til en Disney quiz, samt cosplay Hobo. Hvor du skal lave et cosplay på kort tid ud af skrald. Arrangørerne der står for disse begivenheder var gode til at underholde, samtidig med at sørge for tingene gik som de skulle.

Småt men godt.

Ninjin var velholdt. Selvom dens lille størrelse havde den masser at lave. Samt har arrangøren sørget for det føles meget som andre conventions bare i mindre størrelse. Jeg synes det gjort godt. Vil gerne anbefale folk, at komme til næste år.

Ninjin er en lille con, med kun 300 billetter til salg. Hvilket kan være meget godt, specielt hvis man er mere ny i con miljøet. Så kan man komme uden at følge sig overvældet af mange mennesker. Man skal dog være hurtig til at få en billet.

Hvis du er interesseret i mere information, kan du finde den på deres egen hjemmeside.

https://www.ninjin.dk/

En livslang drøm er gået i opfyldelse

Anmeldelse af “The Equalizer trilogien 2014 – 2023”