Anmeldelse af “The Equalizer trilogien 2014 – 2023”

Denzel Washington spiller Robert McCal i denne John Wick kopi Actionfilmserie

The Equazlier (2014)

Den første film. Denzel Washington spiller Robert McCal en pensioneret efterretningsagent. Her møder han Chloe Grace Moretz som han bliver venner med. Men han finder ud af hun sælger sex for den russisk mafia, og nu vil han købe hendes frihed men det går ikke helt godt.

The Eqaualizer 2 (2018)

Den anden film handler om, at hans ven er blevet myrdet. Han ville finde ud af, hvem der har gjort det. Samtidigt udforsker han mordet på et par.

Jeg synes det er to rigtig fede actionfilm, og Danzel Washington spiller virkelig godt i de her film. Det er også en af de bedste Actionfilm jeg har set og en af Denzel´s bedste Actionfilm. Der er lidt John Wick over dem og det kunne være så fedt med en crossover.

5 stjerner til The Equalizer 1 og 2

The Eqaualizer 3 (2023)

I den tredje film er vi nu italien, hvor han lever et stille liv. Men freden slutter snart, da den italienske Mafia begynder at skabe uro Italien.

Jeg synes det var en god film, men den var også en meget skuffende film. Jeg havde forventet en actionfilm og det får vi også, men der bliver ikke leveret så meget som jeg ellers havde håbet på. Denzel Washington spillede udmærket i den nye film, men jeg synes godt, man kan springe filmen over i biografen og vente på, at den kommer på streaming.

2 stjerner til The Eqaualizer 3.

Se traileren til The Equalizer 3 her under

Trailer til The Equalizer 2

Trailer til The Equalizer

Min næste film Anmeldelse er The Expendables 4

Ninjin-con

Anmeldelse af Thomas Helmig koncert, Kongens Have i Odense