En livslang drøm er gået i opfyldelse

Af: Rasmus Svendstrup

Martin Christiansen er en medarbejder, som har været på Prospekt Art i over 25 år. Igennem mange år har Martin haft et stort ønske, om at få sit eget sted. Hvor han kan male og udstille for sig selv. Martin kommer gerne ned til sit galleri, når han er kørt tom for ideer, eller ikke har noget at lave. Martin kan også godt finde på at komme derned en lørdag formiddag. Martin fortsætter i Prospekt Art, da han ser arbejdet i sit galleri som sin beskæftigelse i sin fritid. Lokalerne til sit galleri fandt Martin ved at se, at der var nogle tomme lokaler I Dronningsgade 8B, som ikke ligger så langt væk fra der, hvor han bor.

Når Martin har åbent i sit galleri kan man se, at der er et flag udenfor. Han har kaldt sit galleri for Garbugao. Garbugao handler om at Martin som lille ikke kunne sige kaffe og i stedet sagde Garbugao. I sit galleri kan man se nogle af Martins billeder. Martin har det med at forestille sig forskellige ting og scenearier, som så bliver mikset sammen til et billede.

Rundt om i atelieret hænger der malerier, alle som Martin har malet. Martin har en stor kærlighed for kaffedamer, han ønskede at skabe sit eget logo ligesom for eksempel Cirkel Kaffe, samt måden som maleren Frida Kahlo malede sine billeder på.

Alle er velkomne til at kigge forbi Martins atelier, der er altid kaffe på kanden og en åben dør.

Solsikkesnoren – Gør det usynlige synligt

Ninjin-con