Musicalen – “Kærligheden over vinder alt”

Af Line Bach Huus

Musik & Teater gruppen på Odense Værkstederne og bandet Bali, havde lavet en musical sammen som hed ”Kærlighed over vinder alt”, som de viste for alle os andre, som også arbejder på Odense værkstederne. De viste den også for deres familie en af dagene. De viste den over flere dage. Jeg så den med Butik og Egenproduktion om mandagen og igen med Mediehuset om tirsdagen.

Her er lidt om hvad musicalen handlede om. Den handlede om en dreng, der hed Rasmus, der ventede på hans kæreste Olivia skulle dukke op fordi de skulle mødes. Men da hun dukkede op sagde hun, at de ikke ses så meget mere og snakker så meget sammen mere, så hun slog op med Rasmus. Og til det sagde Rasmus ”Nej Olivia”. Rasmus bliver ked af det, men så møder han hans gode ven, som siger, at han skal kæmpe for at få hende igen. Rasmus går forbi der hvor Olivia bor, og kan se, at der er lys i hendes lejlighed og at der er en fyr i hendes lejlighed, så han er bange for at hun har fundet en anden. Og så synger de sangen ”Lys i din lejlighed” som sangeren Rasmus Seebach har lavet.

De holder en fest. Og til festen hører man sangen ”Inga og Katinka” som Gasolin har lavet.  Rasmus møder hans gode ven igen og så siger vennen, at han har brug for hans hjælp til at lave en sang til en fødselsdag, og til det siger Rasmus først nej. Det går ikke fordi min kæreste Olivia lige har slået op med mig, så det går ikke, da jeg er meget ked af det. Men så siger vennen til ham, at det er til Susans fødselsdag og Susan er gode veninder med Olivia, så Olivia kommer også, så bare tag med. Så siger Rasmus ”er det nu for klogt at tage med til festen?” Og så siger vennen  ”Ja bare tage med”. Og det gør han så.

Til festen snakker Rasmus med Olivia, hvor han fortæller, at han savner hende, men så siger Olivia, at hun har fundet en anden kæreste.

Til festen synger Rasmus gode ven en sang til veninden Susan til hendes fødselsdag, sammen med Rasmus og vennens band. Det er sangen ”Susan himmelblå” som sangeren Kim Larsen har lavet.

Til fødselsdagen får de også noget sodavand at drikke. Olivia finder ud af hendes nye kæreste ikke er så god en kæreste som Rasmus er, så hun slår op med kæresten og håber på at Rasmus stadig væk vil have hende.

Hun ringer til Rasmus og siger, at hun har tænkt på, at hvis man må have tre ting med på en øde ø, så er hun fuldstændig lige glad med de to andre ting ”Jeg skal bare have dig med”. Og så siger Rasmus yes og så tager de til en øde ø sammen. Og de ender også med at blive kærester igen, og de synger sangen ”Øde ø” som sangeren Rasmus Seebach har lavet.

Der er mange gode sange, gode danse og flotte kostumer med i musicalen og de gør det alle sammen rigtig godt, både dem fra Musik og Teater og dem fra Bali. Og det er en rigtig god musical som de har lavet.

Klik på billederne for at se den i fuld størrelse.


Gnags – På ryggen af en drøm!

Odense Pride 2022