Gnags – På ryggen af en drøm!

Af Svend Oliver Digens

Fredag d. 6/5 2022 udkom Gnags 24’ studiealbum med titlen; På ryggen af en drøm.

Album cover

Gnags består i denne omgang af.

Peter A.G Nilsen: lead vokaler og keyboard

Per Chr. Frost: Bas guitar keyboards lap steel keyboards og programming

Jens G Nielsen: Drumtracks

Lars Daugaard: Trommer

Anne Seier og Søren Runge: kor

Gnags har denne gang en blæsergruppe med bestående af

Nils Mathiassen: sax

Nikolaj Bøgelund: trombone

Michael Bladt: tenor- og baryton saxofon

Lars Vissing: trompet

Gnags har denne gang en blæsergruppe med bestående af Nils Mathiassen: sax. Nikolaj Bøgelund: trombone. Michael Bladt: tenor- og baryton saxofon. Lars Vissing: trompet.

I dybden med På ryggen af en drøm

På ryggen af en drøm er arrangeret og produceret af Per Chr. Frost og Peter A G, Thomas Helmig som har produceret koret. På ryggen af en drøm er mixet i medley studie i København.

Gnags lægger ud med Fugl Fønix (fra Skodborg) som jeg synes har en fed intro, man kan på dette nummer høre, noget af den gamle Gnags lyd. Nummeret har en god energi og rytme som har kendetegnet Gnags fra deres Tidligere 80’er plader som den blå hund, safari, Har de puttet noget i kaffen og flere. 

Kold vinternat feat. Anne Seier synes jeg er et godt nummer.  Den handler om en fyr der hentede en pige ved toget, de er sammen hele aftenen da hun skulle hjem så var sidste tog kørt så fyren kører hans kæreste hjem på sin knallert.  Og da han kører tilbage, kunne han mærke hans jakke var varm det sted hvor hendes arme havde holdt omkring ham. Det er en sød sang og jeg synes at A.G.´s og Anne Seier stemmer passer godt sammen og samtidig godt produceret af Helmig.

Dommen over PÅ RYGGEN AF EN DRØM

På titelnummeret på ryggen af en drøm synes jeg også godt om der er virkelig gang i bandet på dette nummer her har vi  som på fugl Fønix den her gamle Gnags lyd med god energi, der er gang i blæserne i introen, jeg synes det er en god tekst, som på alle andre Gnags album er det Peter A.G. Der har skrevet teksterne og jeg synes han er lige så god til det som de har været igennem tiden.

Alt i alt syntes jeg at, Gnags viser de er her endnu, selv om det er album 24, holder de stilen, som sagt hører jeg lyden fra deres tidligere albums. Man bliver i godt humør af at høre et nummer med Gnags. jeg er personligt kommet væk fra at høre Gnags men i forbindelse med jeg ville anmelde dette album hørte jeg en lyd som jeg synes kendetegner Gnags dette fik mig i gang med at støve mine gamle Gnags LP’er af for at høre Gnags energien igen, der er i de her Gnags numre. Som tidligere højskole elev, var jeg tit til fest og jeg vil sige der er ingenting der kan få gang i dansegulvet som et Gnags nummer. 

Gør klar til Odense Pride 2022

Musicalen – “Kærligheden over vinder alt”