Mission: Impossible 7 – Dead Reckoning Part One

Af Mikkel Anderen

Tom Cruise er klar igen med endnu en Mission Impossible film og den nye film er blevet delt op i 2 så vi oppe på 8 film.

Den syvende film begynder på en russisk ubåd, der jager en usynlige fjende. Ethan Hunt, der stadig bliver spillet af Tom Cruise, og hans IMF team får nu opgaven at finde ud, hvad den mystiske nøgle skal kunne åbne. De får hjælp af Grace, der spilles af Hayley Atwall. Samtidigt er CIA efter Ethan.

Jeg synes den nye film var en rigtig god film og endnu en fed Actionfilm. Alle actionscener var vildt godt filmet og Tom Cruise laver stadig sine egne stunts. De er ligeså crazy som de plejer at være. Det er den bedste M:I film, men mine favorit film er stadig Ghost Protocol og Fallout, men alle Mission Impossible filmene er lige gode. Det er nogle gode actionfilm. Den første film fik udkom i 1996. Mission: Impossible 7 – Dead Reckoning Part Two bliver også den sidste film i serien. Alle skuespillerne spillede rigtig godt. Der er både nye og gamle ansigter bl.a. Ving Rhames, som har været med fra starten. Jeg kunne ikke lide Hayler Atwall´s rolle.

5 stjerner til Mission: Impossible 7- Dead Reckoning Part One og glæder mig til så meget Part 2 – den får premiere i 2024.

Se trailere til filmene herunder.

En dag på Tinderbox

Egmont Højskolen – en oplevelse man aldrig glemmer