MGP på Café Klare

Af Kirsten Bastholm

Fredag den 3.maj blev Cafe Klares årlige Melodi Grand Prix afviklet fra kl.19 til kl.22.20 i Kulturhuset Rytterkasernen.

Der var 29 musik-elskende mennesker, der stillede op med selvvalgte gode og sjove melodier. Det var fordi der var 2 duoer som sang sammen. Det var Bente og hendes datter Anja og den anden duo hed Amalie og Katrine.

Alle publikum der troppede op kunne være med til at vurdere, hvilke favoritsange, der kom i top 5. Det var fordi, at der var lagt stemmesedler med alle sange og navne på en seddel.

Der kom mange af sangernes pårørende og venner som bakkede op, på deres bekendte. Alle havde en lystig og musikalsk aften.

Der var også en top 5 rækkefølge og det var Brian Nielsen, Eva Erlendsson, Sara Kongsted, Bror Schmidt og Maja Østergaard, som blev valgt til at gå videre i sangdysten.                   

Derefter optrådte Sara, Bror og Maja igen for 2 gang. Derefter var der stemmeoptælling igen af juryen, som bestod af Anette i Cafe Klare, Birthe Kjøller og Stanislaw.

Jens Andersen gjorde det sjovt og godt som konferencier og fyrede spændende saglige og humoristiske vittigheder af hele aftenen på scenen, så at der var en afslappet stemning.

1. pladsen gik til Maja Ø., som sang ”Circle of Life”.
2. pladsen gik til Bror med sangen ”Shallow”.
3. pladsen gik til Sara K. Med sangen ” Olivia”.
Stort tillykke med de flotte pokaler til jer alle 3 og tillykke med 4 og 5 pladsen til Eva og Brian.

                                                                                                                 

 Anmeldelse af Hellboy (2019)

Anmeldelse af Vacation Simulator