Anmeldelse af Hellboy (2019)

Anmeldt af Mikkel Andersen

Filmen begynder for 1000 år siden, hvor kong Arthur og hans Ridder skal bekæmpe bloddronningen (spillet af Milla Jovovich). De skære hende over, begraver og lægger hende forskellige steder.

I nutiden vender hun tilbage, for finde hendes forsvundede lemmer. Derudover vil hun have hævn og vil slippe helvede løs.
Nu bliver Hellboy (spillet David Harbour) sat ind for at stoppe hende sammen med hans far (spillet af Ian Mchane) og hans team, der bliver spillet af Ailce-sasha Lane og Major ben – Daniel Dea Kim.

Jeg synes det var en fed film, men ikke lige den bedste film. Action scenerne var rigtig fede at se på. De to originale film var med Ron Perlman. Han gør det meget bedre som Hellboy end David Harbour.

Computereffekterne var gode men ikke helt perfekt. Mange af monsterne er skabt af sminke ligesom i de to originale film.

Der var mange kendte med, bl.a Daniel Dea Kim kendt fra Action/crime serien Hawaii Five-O også fra Spider-Man 2, og så Ian Mchane kendt fra John Wick filmene og så messe andre kendte.

Jeg giver 3 stjerner til Hellboy (2019)

Den Kan godt anbefales men de to første film fra 2004 og 2008 er MEGET BEDRE.

 Anmeldelse af Shazam

MGP på Café Klare