Lageret på Bregnevej

Af Thomas Fugl og Rasmus Mydtskov

Lageret er stedet, hvor de produkter, der bliver leveret til afd. Bregnevej kommer ind, hvad enten det er varer indkøbt hos grossist eller halvfabrikata leveret fra kunde, til videre forarbejdning på et af Bregnevejs andre værksteder.
Når varerne er færdige på et af andre værksteder, kommer de retur og bliver gjort klar til, at de kan sendes videre til kunden.

Lageret har en truck til af- og pålæsning af lastbilen. For at køre trucken kræves der truckcertifikat, som enkelte af medarbejderne har taget.
Lageret udfører også en del sorterings- og montageopgaver i samarbejde med de øvrige værksteder på Bregnevej.
Medarbejderne på Lageret udfører mindre pedel- og vedligeholdelsesopgaver på Bregne-vejs bygninger og udenoms arealer, og om vinteren har de ansvaret for, at der er saltet og ryddet for sne.

Vi har lavet et interview med Johnny Clausen der bl.a er ansat på Lageret ud over det har Johnny flere andre opgaver på Bregnevej Jeg har været på Bregnevej i 26 år. Jeg startede i Montage 3, det er der hvor Skinpak-kerne står nu. Jeg er formand for medarbejderrådet og har været det i mange år.
Jeg arbejder på Lageret, og mit primære job er styring af lageret. Hvad vi får ind af varer og hvad vi sender ud, det styrer jeg. Jeg styrer også alt om emballage, hvad vi får ind af rammer og paller og hvad vi sender ud herfra.
Jeg klargør også de varer der skal sendes fra værkstedet med fragtmand.
En dag om ugen laver jeg info-TV som vises på en skærm i kantinen.
Jeg sætter information op på skærm, info fra Medarbejderrådet, madplan og informationer som jeg får fra personalet.
Jeg er tilknyttet den forvaltning der hedder Beskæftigelses- og Socialforvaltningen.  De vil  gerne have, at jeg skal ud og arbejde i skånejob. Jeg er rigtig glad for at arbejde på Bregnevej.

Jeg arbejder 2 steder på Rytterkasernen

Ivan arbejder i køkkenet og i Cafeen