Ivan arbejder i køkkenet og i Cafeen

Af Carina Jessen og Camilla M. Nielsen

Fortæl lidt om dig selv, og hvad har du lavet før?
Jeg hedder Ivan Hansen og er født i Odense,. Jeg har gået på Skt. Klemensskolen, Eng-have Skolen og Lundhaveskolen. Jeg bor i Emilieparken og det har jeg gjort lige siden jeg flyttede hjemmefra og det er flere år siden.
Jeg har arbejdet i 35 år på Skovgården, først i Haven i rigtig mange år. Derefter var jeg i køkkenet og der var jeg, lige indtil Skovgår-den lukkede.

Hvorfor valgte du, at arbejde i Køkkenet?

Jeg ville gerne have nye udfordringer og derfor valgte jeg at komme i køkkenet.Fortæl om dine arbejdsopgaver?
Jeg arbejder 4 dage om ugen og har hjemmedag om mandagen. Jeg arbejder fra kl. 8 til kl. 15. Jeg er i Køkkenet om tirsdagen og onsdag, torsdag og fredag er jeg i Cafeen.
Om tirsdagen er jeg med til, at smøre smørrebrød. Det gør jeg til vores kaffepause. Jeg deltager i alt arbejdet i køkkenet både med koldt og varmt mad. Jeg er også med til at lave madplaner. Jeg er rigtig god til at komme med forslag til, hvad vi skal servere af varmt mad.
Jeg er startet med at arbejde i Cafeen i nr. 19. Jeg står ved kassen i Cafeen. Vi passer kassen på skift. Når man står der er der rigtig mange ting, at holde styr på, både at sælge og slå ind på kassen. At lære at stå ved kassen var en af grundene til, at jeg gerne ville arbejde i Cafeen. Sara har undervist og lært mig, at betjene kassen.
Jeg er med i rengøringen og i opvasken. I Cafeen skal vi vaske gulvet hver dag og der skal tørres borde af og vi gør rent i mødelokalet på 1. sal.

Hvordan har du det med at arbejde på Rytterkasernen? Det har jeg det fint med. Jeg er glad for at jeg er startet i Cafeen, det giver en dejlig varieret arbejdsdag.

Lageret på Bregnevej

Helle Madsen i Butik og Egenproduktion