Af Carina Jessen, Camilla M. Nielsen og Torben Markvardsen.
I Køkkenet laver de varm mad og smørrebrød, der bliver solgt i Midtbyen og på Værkste-det på Bregnevej. De laver salater, de sylter og bager brød hver dag.
I Køkkenet holder de morgenmøde kl. 8.00, hvor dagens opgaver bliver fordelt. De holder kaffemøde ca. kl. 9.00, hvor der snakkes om arbejdsopgaver og hvad ellers der lige rør sig, om den enkelte medarbejder.
Køkkenet har meget fokus på hygiejne og egenkontrol.
I køkkenet er der pt. 9 medarbejdere og 3 personaler.
Medarbejderne er: Ulla Ovesen, Maria Hansen, Benjamin Nava, Bolette Hansen, John Sørensen, Ivan Hansen, Marianne Rasmussen, Signe Årsleff, Jørn Blouner og Torben Larsen.
Personale er Jette S. Exner der er udannet som køkkenleder og Martin Rundkvist der er uddannet som kok, samt Charlotte Røn som er pædagog.