Formel 1 sæsonen 2019

Af: Rasmus Svendstrup.

Formel 1 sæsonen 2019 er netop blev færdig. Her vil jeg skrive hvem der blev verdensmester samt hvordan det gik Kevin Magnussen i denne sæson.

Kampen om at blive verdensmester i 2019
I 2019 var der i starten af sæsonen en tæt kamp mellem Sebastian Vettel fra Ferrari og Lewis Hamilton fra Amg Petronas Mercedes. Denne kamp vandt Lewis Hamilton sammen med sin finske makker Valtteri Bottas. Efter USA s grand prix lykkedes det for Lewis Hamilton at blive verdensmester, Lewis Hamilton fik 412 point i alt, mens at Sebastian Vettel fik 240 point i alt.

Kevin Magnussens sæson 2019
Kevin Magnussen fik en rigtig skidt sæson. Kevin synes selv at det materiale som han har fået til rådighed ikke har været godt nok. Trods rygter så som slåskamp mellem Kevin Magnussen og hans franske makker Romain Grosjean fortsætte de begge to hos Haas i 2020 sæsonen. Kevin fik i 2019 sæsonen 20 point, som giver en sammenlagt 16. plads med 20 kørere i alt. Netop tallet 20 er et sjovt tal for Kevin har også nr. 20 som sit startnummer.

Hvilke kørere fortsætter i 2020 sæsonen og hvem forlader F1.
De kørere som ikke fortsætter i 2020 sæsonen er kun to kørere, de to kørere er Nico Hülkenberg som kørte for Renault i 2019 og Robert Kubica fra Williams. Alle de øvrige kører for det samme team som de gjorde i sæsonen 2019. Hos Red Bull har man også valgt at Alexander Albon skal fortsætte i Red Bull bilen mens at Pierre Gasly som i midten af sæson 2019 blev byttet ud med Alexander Albon, fortsætter hos Toro Rosso Teamet.

Hvad synes jeg om denne sæson?
Jeg synes at det har været en god sæson med en del dramatik samt underholdning i denne sæson. Jeg kan for eksempel skrive at begge Ferrari racere kørte hinanden af banen under Brasiliens grand prix.

Næste formel 1 løb køres søndag d. 15. marts 2020 i Australien.

Odense Værkstederne Midtbyen 1 års fødselsdag

Køkkenet på Rytterkasernen