Af: Rasmus Svendstrup: Foto Torben Markvardsen og Simon Edlefsen
Vi har været på besøg i Køkken/Kantine
på Bregnevej. Herunder kan I læse nogle interviews med medarbejderne og personale.
Først lavede jeg interview med personalet Lone Kramager, om hvad de laver i
køkkenet og i kantinen.
Fortæl om en arbejdsdag i kantinen? Vi møder om morgenen lidt forskelligt. Vi er to som
møder kl. 08.30. Vi starter med at lave kaffe og ordne morgenmad, så det er
klart når kantinen åbner kl. 09.15. Herefter rydder vi op efter formiddagspausen,
og vasker op. Vi får varm mad og smørrebrød fra Midtbyen i bokse, som vi rigger
til.
Vi bager selv knækbrød, hjemmelavede boller og kager når der skal være møde. Om
torsdagen gør vi alt klart til fredagens brunch. Jeg har fri om fredagen, her
kommer Birthe fra Produktionen og afløser.
Hvor
mange medarbejdere er der så her i kantinen?
Det er lidt forskelligt. Vi har nogle fra Job og
Kursus Afdelingen, som skal prøve at være her en måned eller to. De kommer i
køkkenet fordi, de skal se hvordan det er at arbejde i et køkken. Vi har kun to
fastansatte, foruden de praktikanter som kommer fra Job og Kursus Afdelingen.
Vi er et lille team som kender hinanden godt og medarbejdere og personale
fungerer godt sammen.
Har I
nogen nye planer for Jeres arbejde i kantinen?
Nu hvor der er corona, har vi ikke så mange planer.
Når der ikke er corona, tager vi ud og besøger andre køkkener og kantiner. Vi
har for eksempel været ude i Basar Fyn og set hvordan køkkenet fungerer der, og
set hvordan grønthandleren arbejder med sine grøntsager.
Here you'll find all collections you've created before.
Administrer samtykke til cookies
For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.
Funktionsdygtig
Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål.Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.