Forårslam på Fangelbogård

Af Nanna Staal Wounlund  

På vores nye gård har vi fire får, som hedder Bella, Rose Maren og Berta. De har fået små lam og det er vi så glade for.

Det ene får, der hedder Bella, fik først lam. Hun fik to, som var en pige og en dreng. Derefter fik Berta fik et lam, som var en dreng. Så var det Marens tur. Hun fik to lam, som var piger. Det sidste får var Rose. Hun fik også to lam, som var to drenge.

Da lammene blev født blev de lagt under en varmelampe, så de kan få varmen som deres mor har.

Når lammene skal have mælk, skal man gå væk fra dem, så de kan få lidt fred til at spise, for eller kan de godt blive sure. Men når de går rundt, så må man godt snakke med dem igen.

Da vi fik dem, var de meget forsigtige med at gå hen til én, men nu er de ikke forsigtige mere. Nu er de blevet alt for frække og hopper ud af lågen.

Når de ligger inde i fårehuset og man sidder ved dem, går de op af én og kan finde på at drille. Man skal ikke sidde hos dem for længe, så kommer de og overfalder én.

Og så er det vigtigt at huske, at når de går væk fra én, så gider de ikke at snakke mere.

De bliver fodret klokken 09.30 om morgenen. Også i weekenden. De har også en stor bunke grene, som de kan gå rundt og nappe af, hvis de bliver lidt sulten i løbet af dagen, så man ikke skal gå hen og give dem mad hele tiden. De har også fået to træer som de kan klatre i og spise af.

De kan finde på at spise af ens jakke og hvis man går hen til deres hus, går de efter én.

De er blevet øremærket alle sammen, og de er også blevet klippet.

De er mega søde og frække

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

Anmeldelse af Odense Sommerrevy

Affaldsindsamling 2021