Casper støtter et godt formål

Af Rikke Birch Jensen  

Casper arbejder i lyserød gruppe på Odense Værkstederne. Han har fået en helt speciel og fantastisk ide. Han laver perleplader som han sælger, og pengene han får ind, går til Kræftens Bekæmpelse, for at hjælpe dem bliver syge med kræft.

”Jeg håbede på at, jeg kunne komme til at tjene penge på det, som kunne gå til kræftens bekæmpelse”, fortæller Casper, mens han stolt viser sine perleplader frem.
”Jeg tænkte, at jeg vil prøve at gøre noget, for at hjælpe Kræftens bekæmpelse, så de har mulighed for at forske i det, så de kan blive mere og mere dygtige. Jeg vil gerne hjælpe de familier, der har det svært med det her”.

Casper vil prøve at gøre noget for nogle, der har haft det lige som ham selv. Hans morfar blev ramt af kræft og døde senere af sygdommen. Derfor vil Casper gerne støtte dem, der er syge med netop denne sygdom, og det var her Casper fik ideen til, at pengene skulle gå til kræftens bekæmpelse.

Casper sælger sine perlefigurer for 5 kroner per styk eller 5 for 20 kroner. Han har masser på lager, for han har lavet lidt over 1000 plader. Men der bliver også solgt nogle, da Rytterposten interviewede Casper, havde han solgt for lidt over 600 kroner.

Casper laver og sælger perleplader hele året, men er selvfølgelig også klar igen til næste år, når Knæk Cancer kampagnen rammer landet.

James Bond 25 – No Time to Die

Neighbours back from hell