James Bond 25 – No Time to Die

Anmeldelsen er skrevet af Mikkel Andersen og Benjamin Solberg.
Videoanmeldelsen er lavet af Steffen Karlsen.

Daniel Craig er tilbage som James Bond for femte og sidste gang, og filmen “No Time to Die” har endelig haft premiere efter halvandet års forsinkelse, på grund af corona-pandemien.

Filmen forsætter efter Spectre, hvor han er gået på pension og er sammen med kæresten Madeleine (igen bliver spillet af Léa Seydoux). De er i Italian, hvor Bond skal besøge Vasper´s grav. Han finder ud af at Spectre stadig er ude efter ham, og tror at Madeleine har noget med det at gøre.

5 år senere er James Bond stadig på pension, men bliver hevet tilbage af hans ven Felix Leiter fra CIA, der igen bliver spillet af Jeffrey Wright. Han har brug får hans hjælp, til at få fat på virusvåben der er blev stjålet efter en videnskabsmand er blevet kidnappet.

Vi synes der blev leveret endnu rigtig god James Bond film og Daniel Craig levere hans rolle virkeligt godt denne sidste gang. Der var gode actionscener og god en historie. Rami Malek, som mange kender fra rollen som Freddie Mercury i filmen Bohemian Rhapsody fra 2018, leverer en rigtig god skurkerolle.

No Time to Die varer 2 time og 42 minutter, men man lægger ikke mærke til det, for der sker ret meget hele tiden.Vi synes begge, at den var lidt bedre end Spectre.

6 stjerner til James Bond Nr 25 – No Time to Die

Mikkels næstes filmanmedslse bliver Venom: Let There Be Carnageden. Det glæder jeg mig meget til.

Se traileren til No Time To Die herunder

Se Steffens anmeldelse her.

My little pony. En ny generation.

Casper støtter et godt formål