Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) -Multiplayer Betaen

Af Mikkel Andersen

Først og fremmest er det her ikke en Anmeldelse. Jeg har prøvet Betaen på det her års Call of Duty spil.

Fra den 6. til 10. Oktober fik vi en lille smagsprøve på det næste Call of Duty som kommer den 10. november.

I betaen får vi lov til spille 5 Maps af de helt gammel Maps, men Activision har lovet os, at der kommer 16 af de gamle Maps fra detoriginale Call of Duty, Modern Warfare 2 (2009) i remastered udgaver og det her føles meget godt, at jeg spiller det gammel Call of Duty fra 2009 igen. Det var jeg så vild med.

Gameplayet:
Multiplayeren ligner meget det samme fra Modern Warfare 2 fra sidste år med lidt opdatering. Du kan ikke helt lave dit våben om endnu. Men du kan stadig svømme, og i det nye spil kommer også en Zombiemod.

Jeg glæder mig til at komme i gang igen med det fulde Call of Duty spil fra den 10 November.

Slut med at dele Disney+

Anmeldelse af Gran Turismo-filmen