Boganmeldelse af bogen “Mads P – Væddeløber og Verdensmester”

Anmeldt af Line Bach Huus

I starten af bogen læser man en form for interview med Mads Pedersen, hvor han bliver spurgt ind til hans karriere og hans andre cykelrytter, som han har cyklet med. Man læser også hvordan han blev verdensmester og hvordan han havde kramper bagefter. Bogen er let læselig og rigtig god og spændende at læse. Den er meget svær at ligge fra sig, når først man er gået i gang. Der er et minus ved bogen, nemlig at sidetallet er meget småt.

Først i bogen er det Per Bausager der skriver og efterfølgende er det Mads Pedersens egne ord i bogen. Der er gode billeder med i bogen. Mads har trænet rigtig meget og han var junior cykelrytter til at starte med. Han havde ikke meget fritid, han ville bare blive bedre og bedre til hans sport. Han trænede meget hårdt for at nå hans mål. Han får en god træner og ender til sidst med at træne sammen med de helt store cykelryttere og ender med at komme på deres hold. Han er til flere forskellige slags cykelstævner i Danmark og i udlandet. Hvor han får en masse gode resultater både for ham selv og får holdet han er på. Han vinder blandt andet den hvide førertrøje og får et rigtig godt resultat og så er han den bedste ungdomscykelrytter. Han vinder også på et tidspunkt den flotte gule trøje i Tour De France.

Desværre sker der også engang i mellem nogle dumme og trælse styrt i cykelløbene. Mads kommer sig igen, da han er en kæmper og giver ikke op. Han er henne ved cykelmekanikeren og fortælle om hvordan hans cykel skal se ud og har rigtig mange forskellige slags cykler til alle hans cykelløb og cykeltræning.

Mads bliver gift med hans kone og de får et godt liv sammen, de er stadigvæk sammen. Hun er ikke så meget for cykling, men rejser med ham til hans cykelløb i udlandet og her i Danmark. Han er opvokset i Danmark, hvor han også bor og træner. Det er han rigtig glad for, så det bliver han ved med. På et tidspunkt i bogen fortæller Mads om en oplevelse på en træningslejr i udlandet, men det går ikke da han ikke så godt kan med så meget sol og varme. Man læser også, at han kommer på det danske cykellandshold. Mads er ud over at være en rigtig god cykelrytter også en rigtig god holdkammerat.

Hvad der ellers sker i bogen vil jeg ikke røbe, da man også selv skal læse bogen. Jeg synes, at det er en super og rigtig god og spændende bog. Hvis der kommer en bog mere med ham, vil jeg helt klart læse den. Jeg giver bogen seks ud af seks stjerner.

Anmeldelse af ” The Last of Us Part 1 PS5″

Rytterposten – December 2022