Anmeldelse af ” The Last of Us Part 1 PS5″

Endnu en genudgives af det 9 år gamle spil

Spillet starter med et zombie outbreak og Joel, der spilles af Troy Braker, mister sin datter, Sarah, efter en Firefly soldat mistænkte dem for at være smittede.

20 år senere er verden nu blev en Apocalypse-verden. Her møder vi Ellie, som bliv bidt af en zombie, men kan ikke være infected, så Joel og Ellie skal i gennem ødelagt USA og kæmpe mod Zombie – clickers, også for lede efter Firefly´s hospital, men Joel finder ud af de ville slå hende ihjel ved at leve en vaccine.

Det er nu 5. gang, jeg har gennemført spillet, og jeg synes stadig, at det her spil er et mesterværk. Stadig et af de bedste spil, jeg har spillet.

Det har også den bedste historie i gaming. Ashley Johnson og Troy Baker er perfekte skuespillere til Joel og Ellie.

Jeg synes også denne udgivelse til PS5 har vært et smukt spil at se på, men da The Last of Us kom til Playstation 3 tilbage i 2013, var det i forvejen allerede et rigtig flot spil at se på. Men året efter på Playstation 4, så spillet lidt bedre ud, men jeg må indrømme, at det nu ser virkelig godt ud. Gameplayet ligner meget det sammen fra The Last of Us 2 og denne udgave har også indbygget en DLC Left Behind, der fortæller historien før og efter Ellie møder Joel. Og denne udgave var et blodig spil, selvom det originale spil var ret voldeligt. Hvis Part 2 kommer til PS5 så springer jeg over, for mig som gamer, er jeg stadig i sorg efter Joel´s død. Han var den bedste karakter i gaming.

Nu kommer der også en tv-serie, der er baseret på spillet, som kommer på HBO Max den 15. Januar.

Til jer, der ikke har spillet The Last of Us endnu? SPIL SPIL SPIL DET

6 stjerner til The Last of Us Part 1 PS5.

Min næste spilanmeldelse bliver God of War Ragnarök.

Se trailer til spillet herunder:

Se trailer til Tv-serien hereunder:

Julemusical på Odense Værkstederne

Boganmeldelse af bogen “Mads P – Væddeløber og Verdensmester”