Anmeldelse af ‘Call of Duty Black Ops Cold War 2020 ‘

Af Mikkel Andersen

Endnu et år. Endnu et Call of Duty spil

Og man godt kalde Cold War en direkte efterfølger til Call of Duty Black Ops fra 2010,

Jeg synes det var endnu et virkeligt fedt Call of Duty spil. Kampagne var også ganske fed i år. Grafikken er også flot at se på og man kan se, at det er bygget til en Playstation 5, men jeg spillede det på en PS4 og synes det så ligeså godt ud.

Jeg synes at Kampagne var ligeså god som Modern Warfare fra sidste år, og efter du har gennemført den første mission, kommer du til slags basse, hvor du kan vælge din mission, og det var fedt at se i et Call of Duty spil.

Når du en gang er færdig med kampagnen, så kan du gå videre til multiplayerdelen, som også er rigtig sjov. Men denne gang har jeg sagt til mig selv, at jeg venter lidt med at spille multiplayer, indtil der er kommet nogle flere baner. Sæson 1 er næsten lige kommet, så jeg ville vente lidt mere.

Mange af de karakter fra det første Black Ops, så som Alax Mason og Frank Woods er vendt tilbage i det nye spil. Det var så fedt at se dem igen.

5 stjerner til Call of Duty Cold War

Anmeldelse af ‘Fate the Winx saga’

Anmeldelse af bogen ”Casper”