Amnedelse af Bad Boys for Life

Af Mikkel Andersen

Bad Boys 3. Både Will Smith og Martin Lewrence er endelig tilbage efter 17 år som de to badass betjente Mike Lowrew og Marcus Burnett.

Filmen handler om Mike Lowrey (Will Smith) bliver skudt ned på åben gade af en gammel flamme fra hans fortid, der ønsker ham død og ville ha hævn efter han satte hende i fængsel. Nu et halv år senere ville han sætte alt ind for at finde hende, men Captain Conrad Howard (igen spillet af Joe Partoilano) vil ikke tillade det og prøver at tale ham til fornuft, i mellemtiden er Marcus (Matrin Lawrence) taget på pension.

Jeg synes, det var endnu en rigtig fed film og endnu en gang blevet der leveret en god Actionfilm fra makkedeparet Will Smith og Matrin Lawrence. Vi har savnet dem i 17 år, da Bad Boys 2 udkom i 2003, og det her har også vært ventetiden værd. Jeg har glædet mig til filmen siden den første trailer kom ud.

Det er Bilall Fallah og Adill El Ardi der har stået bag kameraet og de har gjort lidt bedre job end Micheal Bay. Men de to første film var også, og er stadig, super fede.

Hvis du var skuffe over Will Smith sidste film Gemini Man, så er Bad Boys for Life en bedre film.

5 stjerner til Bad Boys for Life

Her under kan du se traileren til filmen

Støttepartier går ofte i mod regeringen de støtter

Anmeldelse af Jojo Rabbit