Træværkstedet på Bregnevej

Af Simon Edlefsen.
Foto Torben Markvardsen

Vi har besøgt træværkstedet på Bregnevej og har lavet et interview med dem, der er tilknyttet Træværkstedet.
 
Alle de materialer der bruges på Træværkstedet er gen-brug af emballage, som leveres til værkstedet. De levere både til interne og externe kunder. De levere flere forskel-lige ting til Butikken på Rytterkasernen, og har lavet rigtig mange kasser som bruges når Butikken laver gavekasser.
De laver bl.a. af mange forskellige dyr, som bruges i Butik-kens gavekasse.
De levere kasser til en kunstner som bruger kasserne til emballage og kasserne bruges også når kunstneren udstiller sine værker.
Det sidste de er begyndt, at fremstille er ølkasser til ANARKIST – BEER & FOOD LAB. Det er en 6 stks. ølkasse i retro udgave.

Steen og Torben indstiller saven.

De ansatte på Træværkstedet:
Steen Stokkebro startede med at arbejde ude i det private. Steen har arbejdet i 5 år hos H. I. Hansen Genbrug på havnen. Derefter hos Foderstoffirmaet Muus også ved havnen. Steen fik problemer med ryggen og fik tilkendt førtidspension.
Steens daværende sagsbehandler, sørgede for en praktik på Camillagården og har arbejdet der siden 2002. Steen har arbejdet på flere af Camillagårdens af-delinger.
Steen havde sit eget Træværksted på Camillagården og det er i store træk det, der er flyttet på Bregnevej.

Torben Dalgaard har været ansat siden august 2019. Torben har arbejdet på Egely i 22 år, som faglærer på Egelys træværksted. Torben er uddannet som psykoterapeut.

Brians to job på Odense Værkstederne

Ny avis på gaden. Rytterposten – Februar 2020