The Last of Us Part 2 Remastered

Af Mikkel Andersen

En genudgivelse af det 4år gammel spil, som jeg spiller det stadig.

Gameplay:
Spillet ligner sig selv. Der er puttet lidt ekstra ind som nogen mini game som No Returnm, hvor du kan lære at spille guitar.

Min dom:
Jeg synes denne Remastered aldrig har set flotter ud på Playstation 5. Da det udkom til PS4 i 2020 var det i forvejen det flot spil. Jeg synes også TLOU2 stadig er et godt spil, men jeg synes det første er det bedste spil nogensinde.

Det må nok være den bedste Remastered, jeg har spillet siden Uncharted The Nathan Drake Collection, Bioshock Collection, Crash Bandicoot N, Sane Trilogy og selvfølgelig det første spil både på PS4 og PS5.

Jeg sagde ellers til mig selv. Jeg ikke ville spille Part 2 igen efter døden på en af gamings bedste karakterer, men jeg kunne ikke modstå denne Remastered og vil give spillet en chance.

6 stjerner til The Last of Us Part 2 Remastered

Podcast om formel 1

Affaldsindsamling 2024