Sanne The Musical

Af Line Bach Huus og Thomas Fugl

Torsdag den 14. november 2019, var vi inde og se Sanne The Musical i Odeon i Odense. Dørene åbnede klokken 19:00 og så kunne man komme ind i den store sal klokken 19:30. Musicalen begyndte klokken 20:00 og sluttede klokken 22:00. Dem som stod for forestillingen var gode til at hjælpe en, med at finde ens pladser.

Her er noget om, hvad forestillingen handler om.

I starten møder man den unge Sanne Salomonsen, som bor hjemme hos sine forældre, og godt vil droppe ud af gymnasiet. Sanne vil være sangerinde. I starten må hun ikke, men hun ender med, at få lov til det til sidst.

Man ser også i første akt at Sanne bliver syg. Af en hjerneblødningen, og hvordan hun kæmper sig tilbage. Man ser også i første akt, at hun først har en hund som hedder Man. Efter den har hun en hest som hedder SUI SUI.

I anden akt ser man hvordan hun møder de forskellige sangere, hun har arbejdet sammen med. Her kan nævnes Lis Sørensen, Anne Linnet Thomas Helmig og mange andre. Det skal lige siges at det er skuespiller. Men de gør det godt og har noget tøj på der minder om dem. Og de synger rigtig godt.

Man høre også en masse af hendes gode sange. Her kan nævnes: KÆRLIGHEDEN KALDER, JOHNNY PÅ HAVET, DET IKKE DET DU SIGER, MINDER, JEG ER I LIVE, HVIS DU FORSTOD, DEN JEG ELSKER, UDEN DIG, HJEM, UD AF MØRKET, KØD OG BLOD, BACK TO MY BABY, EFTER FESTEN, SÆT FRI, TAXA, OVERGIR MIG LANGSOMT, SUI- SUI, WOODOO, NEW YORK MINUTE, DEN LILLE LØGN og mange flere af hendes andre sange.

Skuespillerne som spiller rollerne, gør det alle sammen godt. Danserne, dyrene og kulisserne er super godt lavet og de gøre det alle sammen godt.

Vi vil gøre opmærksom på, at der bliver brugt meget skarpt lys under musicalen.

Hvis man ikke vidste, at det ikke var den rigtige Sanne Salomonsen, som synger skulle man tro det. Fordi de lyder lige som hende, og det gælder også de andre sanger.
Der var 3 forskellige skuespillere, der spiller Sanne Salomonsen, afhængig hvor gammel Sanne var.

Det var en stor fanatisk oplevelse. Vi vælger at give ud af 6 stjerner.   


Pyrus sidste eventyr

Sebastians dyr