Pyrus sidste eventyr

Af Linda Hvidsten

For 25år siden så vi Pyrus (Jan Linnebjerg) for første gang i julekalenderen ”Alletiders jul”. Her kommer der et tilbage blik på de 25år der er gået.

Første gang vi så Jan Linnebjerg i rollen som Pyrus var i julekalenderen ”Pyrus Alletiders jul”, som udkom i 1994, hvor man kunne se Pyrus sammen med Gutteborg, Bertramsen, frk. Brahe, Freja og mange andre.

Året efter (1995) var Pyrus klar igen, denne gang i ”Pyrus, Alletiders nisse”, hvor man første gang ser Kandis. Derudover ser man igen Bertramsen, frk. Brahe, Gutteborg, som har skiftet navn til Gyldengrød og igen mange flere.

I 1997 var Pyrus, Kandis, Bertramsen, frk. Brahe og Gyldengrød klar igen i julekalenderen ”Pyrus alletiders julemand”. Denne gang følger man også julemanden Julle.

Den sidste julekalender er ”Pyrus Alletiders eventyr” fra 2000, hvor de sædvanlige er med: Pyrus, Kandis, Bertramsen, frk. Brahe og Gyldengrød i denne julekalender ser du også Mille og Molly. 

Udover de fire julekalender er der også lavet en film med titlen ”Pyrus på pletten”. Den blev lavet i 2000 samme år som den sidste julekalender blev lavet.

Det sidste der er lavet med Pyrus er ”Alletiders show”, som er et teatershow. Det blev udgivet på dvd i 2008.

Pyrus op træder på julemarked i Gram
Lørdag den 16. november tog jeg til Gram Slot, for at se Pyrus optræde han optrådte sammen med Svend, som ejer Gram Slot. Derudover var der også to nissepiger.

Pyrus optrådte med show og masser af de gode gamle sange fra julekalenderne.

Jeg synes det var et rigtig godt show som, både var for børn og voksne. Han var god til at optræde og det var et spændene show og man grinte meget.

Farvel og tak
Hvis du ønsker at se Pyrus optræde i Danmark, så er det sidste chance i år da Pyrus ligger huen på hylden.

Så tak for alt Pyrus

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.


HGP 2019

Sanne The Musical