Receptionen på Rytterkasernen

Af Ulrik Aagaard og Simon Edlefsen. Foto Torben Markvardsen.

Når man kommer ind i receptionen, som ligger i Rytterkasernen nr. 17, møder man et sødt smil, fra en sød og en altid glad mand. Denne mand hedder Jakob From, herunder kan I læse et interview med Jakob.

Fortæl om dig selv?

Jeg er født på Odense Sygehus. Jeg har altid boet i Søndersø og nu bor jeg i et bofællesskab i Sønder-sø. Først gik jeg på Søndersø Skole og bagefter gik jeg i tre år på Lundhaveskolen. 

Jacob i gang med kopimaskinenHvor arbejdede du henne, inden du kom på Rytterkasernen?

Jeg har arbejdet i Caféen på Camillagården. Jeg lavede kaffe og varmede rundstykker, der arbejdede jeg sammen med Klaus Kroman. Jeg serverede morgenmad og middagsmad til medarbejderne på Camillagården.

Fortæl om dine arbejdsopgaver i Receptionen?

I receptionen på Rytterkasernen passer jeg skranke og telefon, hvis nogen kommer efter parkeringsbilletter udfylder jeg den. Jeg går også rundt og ud med pakker, der er mange pakker, jeg skal have styr på.
I receptionen står jeg også for fotokopiering og laminering. Jeg er med til at samle skrald sammen med haveholdet om onsdagen. Jeg tager også imod gæster i receptionen.

Fortæl om dine fritidsinteresser?

Jeg går meget op i fodbold, håndbold og ishockey. Jeg ser alle OB’s kampe på Odense stadion, sammen med min kammerat der hedder Lasse. OB klarer sig heldigvis så godt, at de bliver i Superligaen på bekostning af Lyngby og AC Horsens der rykker ned.
I håndbold følger jeg med i GOGs kampe og hos kvinderne er det Odense Håndbold der har min store interesse. Når Odense Håndbold skal spille semifinale i mod Team Esbjerg, skal jeg se kampene i fjernsynet. Jeg håber de vinder og kommer i finalen, hvor de skal spille om danmarksmesterskabet.  
Jeg har lige fra barnsben interesseret mig for sport, specielt fodbold hvor OB er mit favorithold. Jeg har selv spillet fodbold i Enghaveklubben i Bolbro.


Nyborg slots historie

Superligaen 2020-2021