Portræt af en arbejdssjæl på Bregnevej

Af Rasmus Svendstrup

For nogle blade siden, var der et portræt af en arbejdssjæl på Bregnevej. Den gang var det medarbejderen Finn Lauesen, som var med i artiklen. Herunder kan I læse en artikel om endnu en arbejdssjæl. Vi har nemlig mødt Johnny Clausen, som arbejder på lageret på Bregnevej.

Fortæl om dig selv? Jeg hedder Johnny Clausen, og arbejder på lageret. Jeg elsker at komme på arbejde. Når jeg har fri, elsker jeg at gå ture, se film og høre musik. Jeg kan godt lide at musikken bliver afspillet på en gammel pladespiller. Hver torsdag og fredag, har jeg også et lille fritidsjob. Jeg henter min nevø i børnehaven. Vi hygger os sammen, indtil hans forældre kommer og henter ham, vi leger blandt andet med Brio tog.
Jeg er født og opvokset i Odense, hvor jeg gik på Højstrupskolen. Derefter var jeg på efterskole på Gødvad Efterskole. Efter det ophold kom jeg hjem
til Odense igen.

Inden du startede på Bregnevej, hvad arbejdede du da med?
Jeg arbejdede på Odense Erhverv og Træningsskole på Bækholmen i Seden. Det er lidt sjovt at vende tilbage og mindes de gamle dage. Der hvor jeg arbejdede, er der i dag genbrugsstation.

Du var på et tidspunkt ude i værnemiddelsgruppen, hvorfor valgte du at arbejde derude?
Jeg blev kaldt ind på Kristian Viskums kontor (Kristian Viskum var dengang leder af Odense Værkstederne) sammen med Ole Christensen. Her blev jeg spurgt om, jeg ville med ud til Værnemiddelsgruppen og lede deres lager. Jeg havde det lidt svært med at tage den beslutning, men inderst inde svarede jeg ja. Det er nemlig den opgave at jeg har her på Bregnevej. Det var også for at prøve noget nyt. Jeg ville gerne tilbage til Bregnevej.

Fortæl om hvorfor du har valgt ikke at blive udplaceret?
Jeg elsker at arbejde på Bregnevej. Jeg har altid sagt Bregnevej først og det andet bagefter. På Bregnevej har jeg været kontormand, jeg har også arbejdet i de forskellige grupper. Nu er jeg så havnet på lageret og her har jeg været de sidste 5 år.

Johnny Clausen viser artiklens forfatter en video med hans nevø, hvor de leger med Johnnys Brio tog

Interview med Anne Haugaard Willumsen

Odense Sommerrevy 2022 – Den røde løber