På besøg hos træværkstedet på Industriværkstedet Bregnevej

Af: Rasmus Svendstrup

En fredag i september, var vi nogle stykker som besøgte træværkstedet på Bregnevej. Her snakkede jeg med Sebastian som er fast personale på træværkstedet.

Han fortalte at de opgaver, som de har for tiden er blandt andet at de laver kasser til kunstnere, som kan opbevare bronzeskulpturer i kasserne, og bagefter bruge dem til for eksempel opbevaring af skruer.

Desuden laver de blokke til knive, som hænger på væggen, kasser til øl, brændeskure og havemøbler. Alt det træ som træværkstedet får er resttræ, det kan for eksempel være nogle paller. Disse paller bliver splittet op. Hvis der er en lille stump træ tilbage, bruger man det til optændingsbrænde. Når tingene er færdige, har Sebastian fortalt at de også laver insekthoteller som Vissenbjerg Terrariet får.

Andre ting, sælger de i Odense værkstedernes butik, og andre ting laver de til nogle Firmaer. Det er Sebastian og hans øvrige kollegaer som ringer rundt til firmaerne. Der er også nogle firmaer som synes at de laver gode ting, og de derfor skal have lige netop den opgave. Hvis du ønsker at købe nogle af de ting som træværkstedet sælger, så kig ind på Butik Skæv og Skøn, som holder til på Rytterkasernen 19 1. sal.

Anmeldelse af Thomas Helmig koncert, Kongens Have i Odense

Anmeldelse af “The Expendebles 4 (2023)”