Opfølgning på bronze skulpturer i Prospect Art

Af: Rasmus Svendstrup

I sidste blad bragte vi en artikel om bronze skulpturer i Prospect Art. Her bragte vi nogle billeder af skabelonerne som var af ler, de er nu blevet færdige. Herunder bringer vi billederne af de færdige figurerne, samt en lille snak med kunstnerne bag skulpturerne.

Lonni: Min figur er en figur som ligner en fabrik i en by, den er blevet lavet, fordi jeg sammen med et personale havde et væddemål om, at jeg ikke kunne lave en by.

Tine: Jeg havde siddet med en trekant på et stykke papir, og så tænkte jeg, om det kunne lade sig gøre. Der kom der en optisk trekant ud af.

Rikke har lavet nogle skulpturer som forestiller delfiner. Som Rikke selv fortæller, så synes hun at delfiner er interessante dyr og spændende dyr.
Mange af Rikkes malerier forestiller derfor også dyr.

Nina: Jeg sidder i elektrisk kørestol og mit joystick til at køre kørestolen med, er en golfkugle. Min figur forestiller derfor en golfkugle, fordi jeg ikke har så mange kræfter i mine hænder.

Martin: Når jeg ser nogen, som laver noget spændende, får jeg inspiration. Jeg har blandt andet været på Hollufgård og der har jeg set en skulptur, det er derfra at jeg har fået inspirationen, til at lave denne her dame.

Jeanette: Mine figurer forestiller mammutter og et fantasidyr. Inspirationen kommer inde fra mit eget hoved, det er der jeg får idéerne fra.

Jesper: Min figur forestiller noget fra en mur, som jeg har tegnet op. Jeg har fået inspirationen fra en bog med skulpturer.

Lidt historie og kultur fra Odense

Martin har lavet en anti Corona skulptur