Nr. Broby-Løbet 2019

Af Ulrik Aagaard. Foto Jacob Exsteen

Traditionen tro arrangerede netværksgruppen IVDF og dagtilbud/STU Faaborg-Midtfyn Kommune motionsløbet Nr.Broby Løbet onsdag den 11. september. Løbet blev i år afholdt for 12. gang.

Der var velkomst og åbningstale ved Borgmester ved Faaborg-Midtfyn Kommune Hans Stavnsager. Efter velkomsten var der fælles opvarmning af de over 300 deltagere. Det var medarbejder og personale der stod for opvarmningen.

Efter velkomsten og åbningstalen var overstået, fik alle deltagerne udleveret et startnummer. Man kunne deltage på enten 2,5 km og 5 km og man kunne deltage i sit eget tempo på de 2 distancer.

I år deltog kun to fra Odense Værkstederne. Det var Jacob E. og Rasmus M. fra Mediehuset. De gjorde det rigtig flot på 2,5 km. distancen. Udover at deltage i løbet var Jacob E. fotograf.

Der blev rigtig gået til den og der var guld, sølv og bronze til nummer 1 2 3 og alle der gennemførte fik medalje. Efter løbet blev der serveret sandwich og kildevand til alle deltagerne og et orkester fra Nyborg værkstederne spillede til.

Havørnen har fået kyllinger

Ny medarbejder i Mediehuset.