Mortal Kombat the Movie 1995

Anmeldelse skrevet af Mikkel Andersen.

Filmen er baseret på kampspillet fra 1992 – 2019

Filmen starter med lille slåskamp med Shang Tsung og han slår Liu Kang´s bror ihjel og han ville have hævn. Samtidig bliver 20 – 30 udvalgt til en Tournament på en ø.

Jeg synes det var en rigtig dårlige film. Faktisk den dårligste film jeg har set, lige bortset fra Batman & Robin, men den er nu meget sjov at vende tilbage til. Jeg stoppede filmen efter den sidste halve time. Jeg gad ikke at se mere for jeg syntes det var en dårlig film. Kampscenerne og filmeffekter var ret dårligt lavet og skuespillene spillede også ret elendigt.

Formentlig bliver den nye 2021 film bedre. (Traileren er allerede ude). Jeg har ikke spillet Mortal Kombat, men mange af spillets figurer er med fra Scorpion til Johhny Cage.

1 stjerne til Mortal Kombat Movie 1995

Filmen kan ses på Netflix .

Herunder kan du se traileren fra Mortal Kombat 1995

Herunder kan du se traileren fra Mortal Kombat 2021

Written by Jannik

1 år med Corona

Fynske Bank Sportslørdag Ugen