Mit arbejde i Butik og Egenproduktion

De ting vi laver er "Handimade"

Af Line Bach Huus

Jeg er begyndt at arbejde i Butik Klare og Egenproduktion. Der arbejder jeg både om torsdagen og om fredagen.

Her kan man se, hvordan butikken er indrettet,

Jeg står ved kassen i butikken og tage i mod kunder og ekspederede. Når jeg ikke hjælper med at arbejde i butikken, laver jeg nogle af de ting, som vi sælger i butikken. Jeg har været med til at lave nogle stofservietter, som jeg syede på en symaskine. Det troede jeg ikke at jeg kunne, men det er altid godt at lære noget nyt.

Det er nogle rigtige gode og søde kollegaer som jeg arbejder sammen med. Vi starter dagen med en kop te eller en kop kaffe og efter det, går vi i gang med de forskellige arbejdsopgaver.
Klokken 9:30 til 10:00 har vi morgenmøde hverdag, hvor vi vælger hvad vi har lyst til, at arbejde med. Så siger vi det til personalet og så sætter de vores billede eller navn på en tavle, med den ting som vi gerne vil arbejde med. Det synes jeg er en god ting. Vi krydser os også af når vi kommer så de kan se at vi er kommet.

Her bliver der lavet forskellige ting i glas, blandt andet glas blomster.

Til morgenmøderne får vi også informationer fra ens kollegaer og personalet. Vi aftaler også, hvem der skal hjælpe med at støvsuge og gøre rent. Det skal gøres og det skal ikke altid være den samme som skal gøre det. Det meningen at det skal gå på skift. Det synes jeg er en god måde at gøre det på. Desværre er det ikke altid nogen der melder sig til, at vil støvsuge.

Vores åbningstider i butikken er mandag til torsdag fra 9:00 til 14:00, om fredagen er der åben fra 9:00 til 12:00. Hver onsdag har butikken aftenåben fra 14:00 til 20:00. Og den første fredag i måneden er der også aftenåben.

Anne, Janni og Helle er i gang med at glasere lertøj
Tekstfelt: Anne, Janni og Helle er i gang med at glasere lertøj
Tekstfelt: Her kan man se hvordan butikken er indrettet
Tekstfelt: Her bliver der lavet forskellige ting i glas. Blandt andet glasblomster

I butikken er det muligt, at købe en masse flotte ting, som man kan give i gave. Der er en kunde som har sagt, at det er en rigtig flot butik som vi har, men om det ikke var en god ide, hvis vi satte vores priser op. Til det vil jeg bare sige, at det synes jeg ikke at vi skal gøre, fordi så er jeg bange for, at vi ikke kan sælge vores flotte ting.
Alle er velkommen til at komme og se butikken, og vi håber, at vi får nogle flere kunder. Vi kunne godt tænke os, at have en butik oppe i byen på et tidspunkt, hvis det kan lade sig gøre.
Jeg er super glad for at være i Butik og Egenproduktion, to dage om ugen, og i Medie-huset i 3 dage, om ugen, det vil jeg gerne blive ved med.

 Anmeldelse Avengers Endgames

Rasmus Nøhr koncert på Posten i Odense