Rasmus Nøhr koncert på Posten i Odense

Rasmus Nøhr på Posten

Af Line Bach Huus

Torsdag den 16 maj 2019 var jeg til Rasmus Nøhr koncert inde på Posten i Odense. Gæstesolisten og opvarmeren, hedder Trine Therkelsen gik på klokken 20:00 og optrådte ind til Rasmus Nøhr gik på klokken 20:45. Hun er med rundt på hele hans turne. Hun gjorde det rigtig godt. Hun sang en masse af hendes egne gode sange. Både nogle af hendes gamle sange og nogle af hendes nye sange. Hun havde et band med.  

Rasmus Nøhr sang både en masse af hans nye gode sange, som er på hans nye cd som hedder Monas Butik  og en masse af hans gode gamle sange. Ham og bandet gjorde det rigtig godt, og de var gode til at få publikum med. Det virkede som om at de nød at stå på scenen.

Til koncerten var Rasmus Nøhr god til at præsentere hans nummer. Og han var også rigtig god til at synge dem. Han sagde også noget sjovt til publikum under koncerten. Han sagde blandt andet, at han var stoppet med at læse aviser, og at man ikke skal tro på alt det som står i aviserne. Han sagde også, at han ikke selv går op i politik, men han opfordrede folk til at stemme med hjertet.

Publikum sang godt med på hans sange og dansede til hans musik. Som ekstranummer sang han sangen Sommer i Europa, og det gjorde han rigtig godt. Han sang også sangen Det glade pizzabud. Den sang han sammen med hans gæstesolisten Trine Therkelsen. Det gjorde de rigtig godt.

Jeg sad oppe på et kørestols podie, hvor jeg kunne se hele scenen. Det synes jeg er en god ting at de har inde på Posten i Odense. Posten godt eget til kørestolsbrugere.

Jeg kan godt anbefale at tage ind og høre en af Rasmus Nøhr koncerterne. Jeg vælger at give koncerten seks ud af seks stjerner og det gør jeg fordi, det var en rigtig god koncert hele vejen igennem.

Denne her anmeldelse af lavet af Line Bach Huus fra Rytterkasernens Mediehus.

Mit arbejde i Butik og Egenproduktion

Spilanmeldelse: Diablo III