L.O.L game review

Af Josefine Andersen

L.O.L game review

Nej, dette er ikke League of Legens desværre, men det nye Nintendo switch spil, L.O.L Surprise! Remix: We Rule The World, hvilket er dette spils fulde navn, spillet er markedsføres til piger, Desværre er pigespil kendt for at være dårlige og jeg kan afsløre nu, at det ikke har ændret sig.

Hvad er L.O.L?

L.O.L er internetsprog og står for laughing out loud, eller den danske version larm og latter. Det er også hvad en dukke serie fra MGA er opkaldt efter. L.O.L er disse små mysteriumspakker. Hvor du får en lille dukke med noget tilbehør, der er også en stor version af dukkerne, der hedder O.M.G.

Legetøjsfirmaet MGA der producerer L.O.L, er nok mest kendt for deres Bratz dukker. De har også et par spil til PS2, hvilket jeg selv brugte en del af min barndom på, og ærlig ment vil jeg sige ”Bratz Rock Angel” der kom ud i 2005 er bedre end L.O.L spillet.

Hvad indeholder spillet?

Selve spillet er produceret af Nighthawk Interactive, og er kun tilgængelig for Nintendo switch.

Hvis du køber den fysiske version af spillet, vil du få en plakat og et lille smykke med i pakken.

Spillet selv har ikke så meget at byde på. Ved indlæsning af spillet siger det dog, at der vil komme opdateringer. Hvilket er en ting mange spil nu til dags lider af. De udgiver et halvfærdig spil og fikser det med tiden.

I spillet kan du tage billeder, flytte ind i et hjem, fylde det med møbler og klæde din karakter i farverigt tøj. Du kan gå frit rundt i verdenen og finde små mini spil, såsom gemmeleg, danse spil og match spil.

Spillet er ikke på dansk, og faktisk så taler de slet ikke i spillet. Du er nødt til at læse alt, hvilket jeg synes er dårligt gjort, siden spillet er lavet for små piger. Jeg tænker, de fleste der vil spille det her spil, kan knap nok læse. Så jeg ville ikke købe det til din datter, med mindre du klar til at stå og forklare hvad man skal gøre, i al den tid hun spiller.

Hvilket nok er svært fordi det forklarer faktisk ikke hvad du skal, eller hvordan du spiller mini spillene. Det er ofte bare tryk på nogen knapper og gæt dig frem.

Spillet lader til ikke at have et mål, det er mest bare fri leg. Man kunne sige at målet er, at låse op for alle surprise tingene.

Er det værd at købe?

For en pris på omkring 300 kr., vil jeg sige nej. Ikke alene er der ikke meget spil i, men det ser heller ikke pænt ud. Alt er stift og grafikken er ikke god.    

Kan vi alle være enige om et spil lavet i 2005, burde ikke se bedre ud end et lavet i 2020?

Med den dårlige grafik, manglende spil, og at karaktererne ikke engang taler. Er jeg overbevist om at dette spil, er lavet så billigt som muligt, og den høje pris det har, har intet at gøre med kvaliteten, men det faktum, at det et populært legetøj.

Selvom andre spil i bedre kvalitet med endnu mere kendte karakterer kan koste mindre som f.eks ”SpongeBob Battle for Bikini Bottom Rehydrated” koster 100 kr. mindre end L.O.L.

Anmeldelse af Patinas debutalbum ”Drømmefanger”

De samler dit skrald