Kritisable adgangsforhold til POP-Up butik

Af Thomas Fugl

Som mange sikkert har bemærket her på rytterposten.dk, i bladet Rytterposten, eller i bybilledet i Odense, så har Odense Værkstederne fået en Pop-up butik på Kongensgade.

Forleden var jeg oppe, for at se den nye butik. Medarbejderne var rigtig søde, og komme udenfor og betjene mig, da der var ikke nogen rampe, så jeg kunne komme ind i butikken.

Som kørestolsbruger kan det undre mig, at man laver en butik, hvor adgangsforholdene er så ringe for folk i kørestol. Specielt når det er en butik, hvor varerne, der sælges, bliver produceret af handicappede, hvoraf mange af dem i kørestol. Når nu butikken repræsenterer et sted med mange kørestolsbruger, så synes at adgangsforholdene for handicappede godt kunne være bedre.

Jeg ved godt at POP-UP butikken kun skal være der i tre uger, men alligevel….


John, en medarbejder i Køkkenet

Hvem skal være britisk Labour leder og premierministerkandidat ?