John, en medarbejder i Køkkenet

John er 1000-meter-mester i at vaske op.

Af Ulrik Aagaard og Torben Markvardsen.

Vi har været en tur i Køkkenet og lavet et interview med John Sørensen. John har arbejdet mange år og haft mange spændende jobs. Det kan du læse om i nedenstående artikel og meget mere.

John fortæller: Jeg er født i Odense og har gået på Enghaveskolen i 10 år, derefter gik jeg på Brangstrup Efterskole i 2 år. Efter min skolegang flyttede jeg til Svendborg og startede på Grønnemose Værkstedet, og var der en del år.

Jeg flyttede tilbage til Odense og fik arbejde på Skovgården hos Jørgen Larsen i Produktionen.
Jeg stoppede på Skovgården, og derefter kørte jeg med aviser i flere år, det var rigtig godt arbejde, men også lidt hårdt. I 2014 startede jeg i køkkenet på Skovgården, og har været der lige indtil Skovgården lukkede og jeg flyttede med ind på Rytterkasernen.

Jeg arbejder 4 dage om ugen fra klokken 7:30 til 14 og har hjemmedag om onsdagen. Når jeg møder ind om morgenen, er jeg i opvasken. Kl. 8 holder vi møde i køkkenet, hvor vi fordeler dagens opgaver.
Jeg er for det meste med til, at lave den varme mad. Over middag gør jeg rent efter vi har lavet mad. Resten af dagen gør jeg rent eller er i opvasken.

Jeg har det godt med at arbejde i køkkenet, det er nogle dejlige kollegaer jeg har, og jeg kan godt lide at lave mad.

I min fritid går jeg i motionscenter. Jeg har lidt problemer med mit knæ og jeg fået nogle øvelser af min fys, jeg skal lave.

Jeg kan rigtig godt lide at arbejde i et køkken. Køkkenet på Rytterkasernen er større og har bedre plads til os alle.

Anmedselsen knives Out – Var det et mord?

Kritisable adgangsforhold til POP-Up butik